لیست اختراعات امید احمدی


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ اظهارنامه: 1391/01/29
تاریخ ثبت: 1391/03/16
خلاصه اختراع:

اختراع در شرايط موجود جهاني كه سوانح رانندگي بخش اعظمي از تلفات را به خود اختصاص مي دهند افزايش ايمني همراه با كاهش هزينه توليد از مهمترين دغدغه ها مي باشد. . از اين رو تلاش در جهت ارائه طرح هايي براي كاهش تلفات و همينطور هزينه ها همواره سودمند مي باشد. يكي از مهمترين عوامل كاهش تلفات انساني بهبود در زمينه كاهش چپ كردن خودروها سر پيچها ، مي باشد. با استفاده از اين سيستم كه باعث ايجاد مركز ثقل جديد بسمت جهت چرخش مي شود مي توان ميزان قابل توجهي از آمار تلفات انساني را كاهش داد كه البته با هزينه بسيار اندك نسبت به ساير نمونه ها مانند ESC طراحي شده است. در ضمن اين نكته را نيز بايد در نظر داشت كه ارائه ي اين طرح به شركت هاي خارجي سرمايه ي مادي و معنوي بسياري را وارد كشور عزيزمان مي

تاریخ ثبت: 1400/03/31
خلاصه اختراع:

يكي از اين گياهان دارويي با خواص منحصربفرد آويشن مي باشد كه در صنايع غذايي، دارويي، بهداشتي و آرايشي استفاده هاي متنوعي دارد كه محتوي 0.8 تا 2.6 درصد اسانس مي باشد، اما با توجه به خاصيت آبگريزي اين نوع اسانس ها، حلاليت پايين در آب، فرار، قوي و بسيار غليظ بودن آنها، همچنين اكسيداسيون سريع و بي ثباتي شيميايي در حضور نور، رطوبت و دماي بالا از معايب آن به شمار رفته كه باعث شده استفاده از اين تركيبات طبيعي در مواد غذايي به خصوص مواد آشاميدني و مواد دارويي محدوديت داشته باشد. براي غلبه بر اين مشكل و استفاده بهينه از اسانس ها در مواد غذايي و دارويي، انكپسولاسيون به روش هاي مختلف و يا تهيه نانوامولسيون ها صورت مي گيرد. اين مشكلات دلايل روشن و كافي براي ايجاد شدن انگيزه تحقيق در زمينه توليد نانوامولسيون اسانس آويشن با پايداري بالا توسط مخلوط سه امولسيفاير طبيعي با روش آب مادون بحراني مي باشد.لذا در اختراع حاضر، نانوامولسيون اسانس آويشن با مخلوط سه امولسيفاير براي اولين بار توليد شد كه در اين اختراع بهبود خواص مختلف نانوامولسيون اسانس آويشن، كاهش قيمت تمام شده آن جهت ارتقاي پتانسيل صنعتي و در نهايت تسهيل روند تجاري سازي هدف كار قرار داده شده است. بنابراين نانوامولسيون اسانس آويشن، پس از اسانس گيري از گياه آويشن، با مخلوط سه امولسيفاير طبيعي تويين 80، ساپونين و صمغ زانتان با كمترين مقدار مورد استفاده، تحت شرايط آب مادون بحراني (دماي 110 الي 160 درجه سانتي گراد) به مدت 30 الي 180 دقيقه توليد شد. روش توليد نانوامولسيون با آب مادون بحراني به دليل كنترل اندازه ذرات، شرايط مساعد توليد، سرعت عمل بالا در تشكيل نانوامولسيون و در نهايت هزينه عملياتي پايين از پتانسيل بالايي جهت استفاده در صنعت برخوردار است. استفاده از امولسيفايرهاي طبيعي، باعث رفع نگراني شيميايي بودن محصول نهايي شده و فرمولاسيون مخلوط بهينه سه امولسيفاير باعث پايداري و زمان ماندگاري بيشتر و بهبود خواص محنصربفرد نانوامولسيون توليدي خواهد شد كه انتظار مي رود خاصيت ضدباكتريايي، دارويي و آنتي اكسيداني مناسب تري دارا باشد. خصوصيات اسانس و نانوامولسيون توليد شده توسط آناليزهاي Zeta potential ،UV-Vis ،DLS و FTIR ارزيابي گرديد.

تاریخ اظهارنامه: 1386/09/03
مالک/مالکان: اميد احمدي داراني
تاریخ ثبت: 1386/10/09
مخترع/مخترعان: اميد احمدي داراني
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 4